ÚJRA NYITVA A PIACOK

A Szerb Köztársaság kormányának a Covid-19 vírus fertőzés és megelőzésével kapcsolatos intézkedéseinek enyhítésével összhangban, a „Szabadkai piacok ” kommunális közvállalat által irányított összes piac 2020. április 21-től újra megnyitotta kaputi, a megfelelő óvintézkedésekkel összhangban.

A határozat a „Tejpiacra”, a „Zöldike” piacra, a „Tesla telepi” vegyes piacára, a Nagybani piacra vonatkozik, valamint a Szabadka város területén működő összes helyi jellegű piacra, amelyek a „Szabadkai piacok ” kommunális közvállalat joghatósága alá tartoznak.

Minden piacon külon be- és kijáratok lesznek használatban, a piac területének méretével összhangban lesz meghatározva az eladók száma

Mind a piaci eladóknak, mind a vásárlóknak védőfelszerelést (maszkot és kesztyűt) kell viselniük, és kötelesek betartani a 2 méteres társadalmi távolságot.

A „Szabadkai piacok ” KKV a koronavírus fertőzésének megelőzésére és megakadályozására irányuló intézkedésekkel összhangban – a piacok teljes területétnek fertőtlenítését biztosítja, eszközöket biztosít a kézmosáshoz és -fertőtlenítéshez, valamint fokozza a higiénia fenntartását és a piaci hulladék eltávolítását a piacról.

A „Szabadkai piacok ” KKV minden szolgáltatás igénybe vevőjét (az üzlethelyiségek bérlőit) és a piaci vevőket felhívja a koronáriavírusfertőzés megelőzésének és megelőzésének intézkedéseinek betartására, amelyeket az illetékes állami és helyi önkormányzati szervek készítettek a szakértők ajánlása alapján.