Téli vásár – Winterfest 2018-2019

A Szabadkai Piacok KKV idén 8. alkalommal rendezi meg a Winterfest elnevezésű téli vásárt 2018. december 5-e és 2019. január 13-a között, melyre kiállítók jelentkezését várja.

A vásár témája: A népszokásokon alapuló kézművesség hagyományainak megőrzése, különböző kisipari termékeknek, a térség házias illetve organikus élelmiszereinek a bemutatása valamint a vidék hagyományos ételeinek elkészítése.

A jelentkezés feltételei:

  • kiállítók csak jogi személyek lehetnek (regisztrált cégek tulajdonosai, bejegyzett mezőgazdasági birtokkal rendelkezők, illetve ha tagjaik valamilyen kézműves vagy kisipari egyesületnek vagy civil szervezetnek), és mellékelniük kell a megfelelő bizonylatot erről (kivonat az APR-ből, igazolás a mezőgazdasági birtok aktív státuszáról, tagsági igazolás a civil szervezettől vagy kisipari egyesülettől)
  • a kiállítók nem árulhatnak olyan termékeket melyek nem tartoznak közvetlenül a téli vásár tematikájához
  • a kiállítóknak lehetőségük van választani a jelentkezési lapban feltüntetett kiállító egységek közül, illetve saját kiállító egységet is használhatnak
  • tilos csavarok és szegek, vagy egyébb csavaros áru használata a kiállító egységeken
  • amennyiben a kiállító saját kiállító egységgel rendelkezik, fényképeket kell, hogy mellékeljen arról a jelentkezési laphoz. A saját kiállító egység kinézete meg kell, hogy egyezzen a szervező kiállító egységeinek természetével. A nem megfelelő saját kiállító egységek nem lesznek figyelembe véve a jelentkezés alkalmával.
  • a kiállítók nem használhatnak semmilyen konstrukciót melyet hozzáépítenek a kiállító egységekhez, illetve tilos a különböző műanyag és nylon ponyvák használata nappal és éjszaka is

 

Az árusítóhelyek bérleti díja  megtekinthetőek a következő linken: Téli vásár árlista.

 

Jelentkezési határidő lejárt! A jelentkezett kiállítók október végén értesítve lesznek a bíráló bizottság döntésének eredményeiről, valamint a kiállítók listája megjelenik majd a Szabadkai Piacok KKV honlapján is.