Megelőző intézkedések és a korona vírus által okozott fertőzés terjedésének megelőzése

A Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat tájékoztatja a joghatósága alá tartozó nyílt piacokon működő összes szolgáltatót (eladót és vásárlót) arról, hogy megtette a javasolt intézkedéseket a koronás vírus által okozott fertőzés kialakulásának és terjedésének megakadályozására, mégpedig:

– A beltéri eladóknak, valamint a kockázatos helyeken dolgozó alkalmazottaknak egyszer használatos eldobható maszkot és kesztyűt kell viselniük.

– A termékek eladására szolgáló pultoknak legalább 1 m távolságra kell lenniük egymástól.

– Kéz mosására és a kézfertőtlenítésre szolgáló eszközökkel látják el a piacokat, melyeket minden belépésénél használni kell.

 

A Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat joghatósága alá tartozó mind a négy piac nyílt tipusú piac, rendes munkaidőben működik, jól ellátott régiónkra jellemző déli gyümölcsökkel és gyümölcsökkel, valamint zöldségekkel, és az árak – az eladók szerint – megegyeznek a az előző hetekben meghatározottakkal.

Ha friss és minőségi gyümölcsöt és zöldséget, valamint mindenféle egyéb élelmiszert akar vásárolni, akkor polgárok rendelkezésére áll gazdag ajánlatukkal a “Tejpiac” a belvárosban, “Zöldike” piac, a “Tesla települési vegyes piac” és Nagybani piac.