Jelentkezés a téli vásárra – Winterfest 2019-2020

A Szabadkai Piacok KKV idén 8. alkalommal rendezi meg a Winterfest elnevezésű téli vásárt 2019. december 5-e és 2020. január 13-a között, melyre kiállítók jelentkezését várja.

A vásár témája: A népszokásokon alapuló kézművesség hagyományainak megőrzése, különböző kisipari termékeknek, a térség házias illetve organikus élelmiszereinek a bemutatása valamint a vidék hagyományos ételeinek elkészítése.

A jelentkezés feltételei:

  • kiállítók csak jogi személyek lehetnek (regisztrált cégek tulajdonosai, bejegyzett mezőgazdasági birtokkal rendelkezők, illetve ha tagjaik valamilyen kézműves vagy kisipari egyesületnek vagy civil szervezetnek), és mellékelniük kell a megfelelő bizonylatot erről (kivonat az APR-ből, igazolás a mezőgazdasági birtok aktív státuszáról, tagsági igazolás a civil szervezettől vagy kisipari egyesülettől)
  • a kiállítók nem árulhatnak olyan termékeket melyek nem tartoznak közvetlenül a téli vásár tematikájához
  • a kiállítóknak lehetőségük van választani a jelentkezési lapban feltüntetett kiállító egységek közül, illetve saját kiállító egységet is használhatnak  
  • tilos csavarok és szegek, vagy egyébb csavaros áru használata a kiállító egységeken  
  • amennyiben a kiállító saját kiállító egységgel rendelkezik, fényképeket kell, hogy mellékeljen arról a jelentkezési laphoz. A saját kiállító egység kinézete meg kell, hogy egyezzen a szervező kiállító egységeinek természetével. A nem megfelelő saját kiállító egységek nem lesznek figyelembe véve a jelentkezés alkalmával.
  • a kiállítók nem használhatnak semmilyen konstrukciót melyet hozzáépítenek a kiállító egységekhez, illetve tilos a különböző műanyag és nylon ponyvák használata nappal és éjszaka is

A jelentkezéshez töltse ki online a jelentkezési lapot, vagy letöltheti ezen a linken és a kitöltött jelentkezést küldje vissza a Szabadkai Piacok KKV címére (Đuro Đaković utca 23/I., 24000 Szabadka) vagy e-mail-ben a suboticasajam@gmail.com címre.

Jelentkezési határidő: 2019. október 15. A pályázat lezárult!

Az árusítóhelyek bérleti díja maradt a tavalyi szinten, melyek megtekinthetőek a következő linken: Téli vásár árlista.

A jelentkezési határidő leteltével a téli vásár bíráló bizottsága kiválasztja a kiállítókat, akik részt vehetnek az idei téli vásáron. Ezután értesítést kapnak, a kiállítók listája pedig megjelenik a Szabadkai Piacok KKV honlapján is.