ÉRTESÍTÉS – A PIACOK HÉTVÉGI NYITVATARTÁSI IDEJE

A Szabadkai piacok KKV tájékoztatja a lakosságot, hogy a közvállalat illetékességi körébe tartozó piacok hétvégi munkaidejét a Szerb Köztársaság Kormányának rendeletével összhangban 2020. december 4-től korrigálták. Ennek megfelelően a piacok szombaton és vasárnap nyitva tartanak, 6 és 15 óra között.

A piacokon működő vendéglátóhelyek nem működnek péntek 17 órától hétfő 5 óráig. Azok a vendéglátóhelyek és egyébb üzletek, melyek házhhoz szállítást végeznek, a hét minden napján, a nap 24 órájában, éjjel-nappal végezhetik ezt a tevékenységet. Azok a piacok, amelyek a Szabadkai piacok KKV joghatósága alá tartoznak, hétköznap a megszokott téli munkaidő szerint működnek továbbra is.
Az érvényes járványügyi óvintézkedésekkel és határozatokkal összhangban továbbra is kötelező a védőmaszk viselése és a fizikai távolságtartás a piacokon. A Szabadkai piacok KKV folyamatosan megtesz minden szükséges óvintézkedést a bérlők és a vásárlók számára a biztonságos munkavégzés lehetővé tétele érdekében a koronavírus-járvány körülményei között.