Megkezdődtek a 12. Nemzetközi és Regionális Vásár – a 2018. évi Szabadkai Vásár előkészületei

A Tizenkettedik Nemzetközi és Regionális Vásárt 2018. május 31. és június 2. között rendezik meg a szabadkai sportcsarnokban. A rendezvényt, amelynek idén az idegenforgalom lesz a fő témája, a Szabadkai Piacok Közvállalat szervezi a helyi önkormányzattal, a Tartományi Gazdasági és Turisztikai Titkársággal és a Körzeti Gazdasági Kamarával karöltve.

A Szabadkai Vásáron a Szerbiából és a régió országaiból ide látogató gazdasági szakembereknek alkalma nyílik arra, hogy bemutatkozzanak, megismerkedjenek más vállalkozók tevékenységével és üzleti kapcsolatokat létesítsenek. A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is arra számítanak, hogy a vásárra Magyarországról, Horvátországból, Bosznia Hercegovinából, Montenegróból és a régió más országaiból is érkeznek gazdasági szakemberek.

Az érdekelteknek legkésőbb folyó év május 18-áig kell bejelenteniük részvételi szándékukat. Bővebb tájékoztatást a Szabadkai Vásár hivatalos honlapján (www.suboticasajam.rs.) kaphatnak, ahol kitölthetik a jelentkezési lapot és tájékozódhatnak a kiállítási standok bérleti díjáról is.