Lezárult a közterületeken levő árusítóhelyek bérbe adásával kapcsolatos nyilvános árverés

Június elején sikerrel bonyolították le a közterületeken levő árusítóhelyek bérbe adásával kapcsolatos nyilvános árverést. A Városi Tanács határozata alapján, összhangban az alkalmi és mozgó (egyéb) elárusítóhelyek és felszerelés elhelyezéséről szóló városi határozattal, az illetékes szervek kijelölték a gyümölcs, zöldségfélék és dinnye mozgóárusítására alkalmas közterületeket.  

Az árverés során 27 lokáció került kalapács alá a városi, illetve 5 lokáció a külvárosi helyi közösségekben, amelyeken elsősorban járműről lehet árusítani. Az árverésen azok a személyek vehettek részt, akik szerepelnek a cégnyilvántartásban, valamint a bejegyzett, aktív státusú mezőgazdasági birtokok tulajdonosai.

A nyilvános árverés iránt nagy volt az érdeklődés, a meghirdetett idényjellegű árusítóhelyek több mint 80%-a gazdára talált. Akik szeretnék kibérelni a még szabad árusítóhelyeket, a Szabadkai Piacok KKV irodaépületében (Đuro Đaković utca 23/I.)  kaphatnak részeletes tájékoztatást  munkanapokon 8-12 óráig  Fodor Róberttől, a Tesla telepi vegyespiac munkavezetőjétől, Petar Kuntićtól, a díjbeszedési szolgálat koordinátorától vagy  Dajana Lazić igazgatói asszisztenstől, de telefonon is érdeklődhetnek a 024/555-013-as számon.