Elahalasztották a tizedik Winterfest jelentkezési határidejét

A Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat tájékoztatja az érdekelteket, hogy a új típusú koronavírus-járvány miatt elhalasztották a jelentkezési határidőt a 10. Winterfestre.  A hagyományos rendezvény előkészületei már folyamatban vannak, a szervezők pedig arra számítanak, hogy az idei téli vásárt a megszokott időpontban, azaz 2020. december 5. és 2021. január 13. között rendezik meg Szabadka központjában.

A határidőkről, a jelentkezés módjáról, illetve a kiállítókra vonatkozó egyéb feltételekről szóló részletes tájékoztató hamarosan elérhető lesz a Szabadkai Piacok KKV hivatalos honlapján a www.supijace.co.rs portálon.

Az elmúlt kilenc évben ez a rendezvény városunkban az ünnepi hangulat nélkülözhetetlen részévé vált elsősorban azoknak a szabadkaiaknak köszönhetően, akik szeretnek a belvárosban sétálni, forralt bort inni, gasztronómiai különlegességeket és házi készítésű ételeket kóstolni, kisipari és régi kézműves termékeket, karácsonyi és újévi ajándékokat és hasonló apróságokat vásárolni. A Winterfest egyben turisztikai látványosság is, amely hozzájárul ahhoz, hogy a szabadkai és palicsi szállodák és vendéglők kínálata a karácsonyi és újévi ünnepek alatt gazdagabb legyen, és tartalmasabb szórakozási lehetőséget biztosít a hazai és a külföldi vendégek számára. A rendezvény már hagyományt teremtett, és a rendszeres látogatók mellett a Winterfesten szép számban vesznek részt azok az árusok és termelők, akik kínálatukkal már évek óta jelen vannak a kínálatukkal.  Egyre többen érkeznek Szerbia más városaiból is, ami hozzájárul a kínálat minőségéhez, a látogatók pedig kedvükre válogathatnak az ételek, italok és ajándékok között. Ezt megerősíti a tény, hogy a tavalyi Winterfesten több mint hetven kiállító vett részt, és voltak olyanok, akik számára már nem jutot hely.

A Winterfest téli vásárt a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat rendezi Szabadka Város önkormányzatával karöltve.