A Winterfest promóciója a Dobro jutro Srbijo műsorban

December 15-én, szombaton Dejan Ljubisavljević, a “Szabadka Piacok” KKV új igazgatója a HAPPY televízió Dobro jutro Srbijo (Jó reggelt, Szerbia) elnevezésű reggeli műsorának vendége volt.

A beszélgetés célja a szabadkai karácsonyi vásár bemutatása volt, ezért a stúdióban az idei vásárosok egész sor terméke is látható volt, a kürtős kalácstól kezdve a természetes gyümölcsleveken, csípős paprikából készült slatkón át egészen az egyedi kézműves termékekig.  – A “Winterfest” egy folyamatosan bővülő rendezvény. Idén a város legszűkebb központjában csaknem 90, többnyire szabadkai és környékbeli, árus és kiállító mutatja be  termékeit, de az, hogy vannak közöttük piroti, čačaki és belgrádi vásárosok is, arról tanuskodik, hogy az érdeklődés növekszik.  Szabadka többnemzetiségű közösség, igy a Winterfest december 5-étől a jövő év január 13-áig tart nyitva azért, hogy az év ezen időszakában minden ünnepre kiterjedjen – nyilatkozta Dejan Ljubisavljević a Dobro jutro Srbijo műsorban.

Azt is elmondta, hogy ez a rendezvény nagy jelentőséggel bír Szabadka és Palics turisztikai kínálatának fejlesztése és népszerűsítése szempontjából, és hangsúlyozta, hogy mindkét úti cél iránt egyre több vendég érdeklődik mind Szerbiából, mind pedig más országokból.